Penge på odds før tid

Har du hørt Cash Out før? altså i forbindelse med væddemål på odds på nettet? Jeg havde ikke, men en af mine venner gjorde mig opmærksom på, at det faktisk er muligt at tage det at spilel på givne odds et skridt længere, og især når der er tale om de lidt større indsatser.

Luk væddemålet før tid

Når man for eksempel sætter enge af på et givet udfald af en fodboldkamp i forhold til de odds, der nu er givet, er det normalt sådan, at man så enten vinder eller ej.

Men med Cash Out er det anderledes. Her siger man ligeud: Luk dine odds – og tag det tab eller den gevinst, det øjeblikkelige resultat af kampen nu engang giver dig.

Lad os sige, at du har indsat 1.000 kroner på et væddemål, og du kan se, at det er overvejende sandsynligt, at du har gættet forkert og står til at tabe alle 1.000 kroner.

Med Cash Out har du muligheden for at tage for eksempel 800 kroner tilbage – og dermed kun have mistet 200 kroner i stedet for alle 1.000 kroner.

Er du tilfreds med gevinsten du tilbydes for din kupon, så tag pengene! Vil du have mere, og er villig til at tabe din indsats, så undlad at lukke væddemålet!

Det er de spil, der re mærkede af med Cash Out, hvor du har muligheden. For eksempel gør Danske Spil det – og flere andre.

Odds og væddemål for tøsedrenge?

Egentlig ikke. I de fleste tilfælde er det faktisk ikke værd at benytte muligheden, hvis der spilles for små beløb. Men er vi ude i større beløb, og det går helt galt, er det jo en mulighed for at begrænse tabet.

Det behøver heller ikke være et tab. Har du satset 1.000, og du kan benytte Cash Out og få 1.400 her og nu i stedet for MÅSKE 1.800, hvis kampens udfald går, som du ønsker – ja så er det jo en afvejning, ikke?

Leg med det – og lad os høre, om du har gjort dig nogle erfaringer med det?