Sund drikkedunk?

Ricky, der nu går i 2. klasse, skal om få dage af sted på en skoleudflugt med en enkelt overnatning. Han skal heldigvis ikke selv medbringe sovepose eller andet af den slags udstyr, men han skal selvfølgelig have et sæt skiftetøj med, og ungerne skal også selv medbringe mad til frokosten den første dag.

Vi havde fra skolen fået en liste over ting, som børnene skulle have med på udflugten, og den gav anledning til et par indkøb, fordi for eksempel Rickys drikkedunk i et stykke tid har haft svært ved at holde tæt. Jeg lovede at tage i byen sammen med ham og få købt de nødvendige ting.

Min kone sagde til mig, at jeg skulle sørge for at finde en sund drikkedunk. Hvordan sådan en kan være sund, vidste jeg ikke, men hun forklarede, at jeg skulle sikre mig, at den var lavet af materialer, som ikke er skadelige for helbredet.

Nå sådan, tænkte jeg, men det må vi jo finde ud af. Det gjorde vi også i den forretning, vi tog ind i, og vi fandt også en ny skoletaske til Ricky, for den gamle var faktisk ved at blive lidt for lille til behovet, nu hvor han går i 2. klasse.

Forretningen havde en ny type ergonomiske skoletasker, som angiveligt skulle sidde bedre på ryggen af børnene, så selv en tung taske ikke giver dem dårlig ryg, når de slæber rundt på den. Den var lidt dyr, men det er bestemt det værd, hvis det skåner Rickys ryg.

Faktisk var udvalget af skoletasker helt enormt og levede helt op til forventningerne. Det var sjovt at se, hvor meget skoletasker har ændret sig siden min tid. De er så smarte i dag! Se bare her: https://skoletilbehoer.dk/produkt-kategori/skoletasker/