Pengeskabe er sidste sikring

Brandskab

Enhver form for tyverisikring af huse, firmaer og bygninger er vigtig – men glem nu ikke den såkaldte “sidste bastion” i sikring: Pengeskabe! Det er ikke nok at have tyverisikret døre og vinduer – det, du ikke vil have i tyvens hænder, bør sikres i et pengeskab, der er godkendt. Så er du sikret!

Ikke kun til penge

I vore dages mere eller mindre kontantløse samfund er det naturligvis ikke så meget kontanter, der i dag opbevares i pengeskabe. Det er især datamedier og vigtige dokumenter, der lægges til opbevaring i pengeskabe for dermed at være beskyttede bedst muligt ved et indbrud.

Men faktisk er tyveknægte langt fra den eneste trussel:

Brandskabe

Ildebrand er naturligt nok alles frygt, og når vi taler om vigtige dokumenter, datamedier og andet, der bare ikke MÅ gå tabt, er det en yderst god ide at beskytte disse ting i et godkendt brandskab.

Der er mange gode af slagsen, og de bedste af dem er faktisk både tyverisikring og brandsikring i ét og samme skab.

Se for eksempel her: https://www.safeshoppen.dk/shop/brandskabe-31s1.html

Som du kan se på låseboltene er der tale om et yderst sikkert skab, der samtidig tjener som brandskab.

Bemærk, at det ikke er alle pengeskabe, der også er klassificerede som brandskabe – så tal med en ekspert, inden du køber.

Mange muligheder eksisterer, når du vil sikre dine værdier eller andet, der ikke må falde i de forkerte hænder eller blive ødelagt ved en brand for eksempel.

Her er en rigtig god oversigt over de mange muligheder, der findes inden for pengeskabe, værdiskabe, brandskabe og medicinskabe.