Private psykoterapeuter

Psykoterapeut på arbejde

Vi er mange mennesker, der kunne få god gavn af at komme i terapi. Vi går rundt i vores ensomhed og udvikler nogle tanker om os selv og vores verden, som er helt forkerte. Det kan også være, at vi udvikler nogle rigtigt dårlige vaner. Vi bliver måske angste. Vi har brug for psykoterapi. Men, det kan jo være rigtigt svært at komme i psykoterapi i København, hvor vi bor.

Stor mangel

Vi hører jo oftere og oftere i medierne, at der er stor mangel på psykoterapeuter. Sidste udmelding var, at der er et kæmpe behov for psykoterapeuter, der har speciale i at behandle børn. Udmeldingen nævnte, at mange børn står på venteliste – i meget lang tid – førend de kan komme til psykoterapi i København, fordi der simpelthen er for lidt personale på de kommunale behandlingscentre.

Book en psykoterapeut selv

Det er jo i virkeligheden en katastrofe. Hvad gør de familier, der har et barn, som burde være i terapi? De kan jo ikke få tid til en konsultation hos de private psykoterapeuter i København. De har nemlig for travlt. De bliver overrendt af klienter.

Går du til psykoterapi – et eller andet sted? Jeg spørger bare. Jeg synes, at det ville være fornuftigt – især hvis du er alene. Det er nemlig ikke så nemt at være alene og bo i en storby. Vi flyttede jo ind til København, fordi vi troede, at storbyen ville give os et rigt socialt liv. Men hvad skete der? Vi fandt ikke de venner, som vi håbede på.

Vi tog os ikke sammen til at opsøge mennesker med de samme interesser, som dem vi selv har. Og nu sidder vi så – hver især og kukkelurer. Kan ikke komme videre, med mindre vi tager os sammen og begynder at gå til psykoterapi i København. København er nemlig blevet vores hjem. Så vi skal lære at få selvtilliden op, så vi kan bruge byens muligheder.