Prøv en dansk sommerferie

Igennem de seneste årtier har danskerne for alvor taget charter ferier til sig, som den primære ferieform, når der skal holdes sommerferie. Men der er nu også rigtig mange gode muligheder for at holde en skøn ferie hjemme i gode gamle Danmark.

Bondegårdsferie

Rigtig mange familier i dagens Danmark har en travl uge. I en storby er der fart på, og på en helt almindelig hverdag hvor børnene skal afleveres i børnehaven, de huslige pligter skal ordnes, arbejdet skal passet og eventuelle fritidsinteresser skal plejes, er der ikke altid tid til familiesamvær. Det kan være stressende på mange måder, så derfor kan det for mange betyde en del, at kunne hive en weekend ud, hvor man kan lave noget sammen som familie. Her er en bondegårdsferie den perfekte løsning, da man her kan finde aktiviteter for alle, lige meget om det er mor og far eller storebror og lillebror. Efterhånden er bondegårdsferie blevet mere udbredt, og det er nu en typisk måde at holde ferie på, for mange børnefamilier, da man kan komme væk fra bilernes os i storbyen, gå i naturen og mærke den friske luft, blive indvilliget i bondemandens liv og lege med de forskellige dyr. Grundet de mange hyggelige aktiviteter og den friske luft, er bondegårdsferie den perfekte måde at koble af på, nyde familien og blot komme væk fra hverdagens travlhed. I dag kan man finde flere bondegårde som netop tilbyder disse bondegårdsferier, så der er helt bestemt rig mulighed for at finde noget i nærheden, hvis man gerne vil afprøve denne måde at holde ferie på.

Bed & Breakfast

Hvis I som familie er på vej hjem fra ferie, og I stadig har et godt stykke inden hjemkosten, så er Bed & Breakfast den gode løsning. Hvis du som arbejder i udlandet er på farten, er blevet træt og derfor leder efter et sted at være inden turen går videre, så kan Bed & Breakfast også være den bedste løsning her. Generelt er Bed & Breakfast en super god idé, hvis du mangler et sted at sove for en enkel nat eller to. Det er super supplement til hotelværelset, da det ikke er nær så dyrt og samtidig indeholder en helt anden form for hygge, nærvær og familiær stemning end hvad et hotelværelse normaltvist gør. Der findes efterhånden flere forskellige Bed & Breakfast rundt omkring i landet, så du kan nemt finde et sted i nærheden af dig, hvis du kommer på at det kunne være en god løsning for dig. Man bør booke et værelse på nettet inden afgang, hvilket man også har god mulighed for. På nettet kan du nemlig få et godt overblik over de forskellige Bed & Breakfast i landet, så du nemt kan koordinere det med din køretur, hvis du ved, du kører forbi et sted, hvor der er et sådan sted i nærheden. Bed & Breakfast er derfor generelt en god løsning, hvis du mangler noget lidt billigere og hyggeligere til overnatning blot én nat.