Sikring og narkomisbrug

Er der én ting, vi gør meget ud af i sikringsbranchen, så er det at beskytte vores af og til ganske blakkede rygte. Det gør vi på mange måder – lige fra at uddanne vores medarbejdere stringent og effektivt over uniformering og til for eksempel hyppig brug af uanmeldte narkotest. Sådan gør vi i den seriøse del af branchen, for det er vi simpelthen nødt til.

Berusede, skæve eller søvnige vagter?

I takt med at samfundet ændrer sig, og der kommer flere og flere af dem, der med et forfærdeligt ord kaldes for utilpassede unge (de burde kaldes, hvad de er: Afskum og menneskeligt affald), stiger behovet for vagter eller “udsmidere”, om du vil. Engang var det kun diskoteker, der havde brug for det, men i dag, hvor store grupper fra ghettoerne hærger i bymiljøet, er det alt fra døgnkiosker over burgerbarer til sågar isbarer,. der i aften- og nattetimer må have vagter.

I takt med det stigende behov kommer der flere ind i jobs som vagter, der faktisk ikke burde være der. Og det giver hele branchen et dårligt ry, når en beruset, skæv eller bare uoplagt vagt står et sted. I vores sikringsfirma har vi valgt at være yderst strikse med krav til påklædning, sober optræden og naturligvis at medarbejderne er absolut narkofrie.

Det gælder ikke kun den hårde narko – vi accepterer heller ikke brug af hash overhovedet, hvorfor vi benytter både almindelige narkotestmetoder såvel som de deciderede hash test metoder, som du kan se lidt mere om her: http://www.narkotikatest.dk/shop/hash-test-4c1.html

I øvrigt er der en glimrende lille artikel om emnet her.

Hvor ofte tester vi?

De fleste af vores medarbejdere testes fire gange årligt, og naturligvis med vidt forskellige tidsrammer. Nogle gange kan en medarbejder blive testet to gange på en 14 dages periode – andre gange kan der gå måneder. Fidusen er jo, at ingen må kunne regne et mønster ud og dermed være i stand til at levere en negativ test og alligevel have et misbrug resten af tiden.

Sådan gør vi det. Hvordan gør I?