Rejselivet starter

Nå! Så går den altså ikke længere. Jeg har ellers forsøgt at undgå det her i længst mulig tid. Men jeg er presset fra alle sider i familien. Det er jo sådan, at alt går i den bedre retning, og optimismen vokser. Det er kun godt. Jeg er enig. Men det her med lige pludseligt at blive bedt om at lede efter flybilletter er ret grænseoverskridende for mig. Ja. Du hørte rigtigt.

Finde billige flybilletter

Min familie har bedt mig om at finde billige flybilletter til et skønt feriested. Og det er jo altid billigst med Rejsepriser.dk

Og det må jeg indrømme, at det er jeg ikke helt parat til endnu. Det kan sagtens tænkes, at jeg vil være helt med på at finde flybilletter til Malaga om en måneds tid. Men lige nu? Det er jeg altså ikke.

Jeg ved godt, at der er noget, der hedder corona-pas. Jeg ved også godt, at der er lempelser på vej. Jeg ved også godt, at der er mange danskere, der gerne vil ud og rejse i sommerferien.

Tid til omtanke

Selv fungerer jeg på den måde, at jeg lige skal have tid til at tænke mig om. Jeg kan bare ikke fare ud og booke flybilletter, hotelophold og forskellige aktiviteter. Jeg er nødt til at være sikker. Føle mig sikker på, at det, jeg gør, er det rigtige.

Kan næsten ikke vente

Tro endelig ikke, at jeg ikke vil til et skønt feriested. Det vil jeg hellere end gerne. Men jeg skal være sikker på, at stedet, jeg og min familie rejser til, er et sikkert sted. Og med ”sikkert sted” mener jeg et sted, hvor folk passer på hinanden. Hvor man viser hensyn og er med på, at vi bruger mundbind, håndsprit og holder afstand. Det er jo stadigvæk nødvendigt. Virusset er her jo stadigvæk. Og jeg vil ikke udsætte min familie for farlige situationer. På den anden side, så vil jeg virkeligt gerne afsted til sommer. Bare i en lille uges tid.