Valby Massage

Jeg har længe vidst, at jeg bør gøre noget ved de smerter, jeg har i ryggen. Problemet har bare været, at jeg ikke har kunnet finde tid til det. Smerterne er ikke så voldsomme, at jeg ikke kan arbejde. De er stærke om morgenen, lige når jeg står op. Men eftersom jeg får kæmpet mig ud af sengen, og kommer i bad og får et varmt morgenbad, så har de fortaget sig. Måske er rygsmerterne bare et tegn på, at jeg skal huske at få lidt mere motion. Efter morgenens bad og påklædning er smerterne væk, og jeg kan glad fortsætte mine daglige pligter med arbejdet og familien.

Det blev værre

Men her i sidste måned blev det faktisk lidt værre med smerterne. På trods af, at jeg faktisk havde sørget for at gå de lange veje hjem. Lidt flere skridt på skridttælleren er åbenbart ikke nok. Så jeg sygemeldte mig en dag. Besluttede mig for at finde en form for behandling. Jeg tænkte, at noget, massage i kombination med mere motion kunne være en god løsning. Det første jeg gjorde, efter at familien var blevet sendt afsted i skole og på arbejde var derfor at sætte mig med min IPad.

Søgte en god massør

Jeg gik ind på Googles browser og skrev: ”Massage Valby & København” og fandt flere forskellige massører, der tilbyder selvforkælelse, behandling og stunder med velvære. Nu er det ikke lige velvære eller selvforkælelse, jeg var på jagt efter, så jeg snævrede min søgning lidt ind: ”Sportsmassage og rygsmerter”.

Fysioterapeut var løsningen

Jeg fandt en massør, som i virkeligheden var fysioterapeut i Valby. Hans site var også dukket op under min første søgning, så jeg satte mig til at kigge på hans site: https://copenhagenphysio.dk/massage-valby/ .

Bemærk, at hvis du har venner, der klarer sig bedst på engelsk, er der også en hjemmeside til dem: https://copenhagen-massage.dk

Måske er det stedet, jeg skal besøge. Det viser sig, at det specifikke behandlingssted har mange muligheder for at behandle skader med forskellige metoder: Akupunktur, osteopati mv. Spændende. Jeg satte mig til at læse lidt om de forskellige metoder, inden jeg tog mig sammen til at ringe ham op. Jeg fik en tid og mødte op den efterfølgende dag. Jeg måtte dog vente lidt, inden jeg kunne komme til. Vi var flere, der ventede ude i venteværelset. Vi faldt i snak. Der var bl.a. en berømt håndboldspiller, som har en knæskade.

Osteoptai og hælspore behandling

Han får osteopati og er meget tilfreds. Der var også en pige med et gammelt problem, og som skulle have hælsporebehandling, fordi hun har overanstrengt senerne i foden. Vi fik en god snak om sport og skader og om det at have smerter, fordi man er atlet. Ventetiden gik hurtigt, og jeg fik et helt andet syn på topatleter.

Jeg har altid troet, at topatleter var sådan lidt verdensfjerne. Men nej. De er helt almindelig mennesker, der bare brænder for deres sport. Og det fører til, at de får mange skader. Det er derfor, at dem, der er professionelle får, mange penge i løn. De kan jo næsten ikke arbejde, efter de er et par og tredive år gamle. Det må jeg sige, at jeg egentlig ikke har tænkt på. Jeg har altid troet, at de fik de der skyhøje lønninger, fordi de er godt reklamemateriale. Ham her var faktisk oprindeligt fra Albanien.