Onaner dig til bedre orgasmer

Onani er stærkt undervurderet både når det kommer til sexlivet i et parforhold og sexlivet som single. Vidste du f.eks., at du kan lære at få endnu flere og endnu bedre orgasmer, hvis du giver dig i kast med lidt onani i ny og næ? Ved at lære dine egne orgasmer at kende gennem onani kan du altså forbedre sexlivet for dig selv, og din partner hvis du har en.

Vi har spurgt orgasmeekspert og sexolog Katrine Berling, hvordan vi kommer i mål med orgasmen på egen hånd. For det er altså på ingen måde forfærdeligt, at skulle lade sig nøjes med solosex, og hvis du vælger at droppe hasten og give dig selv lidt tid, så er der en fantastisk mængde orgasmer at komme efter. Læs de 6 tips til orgasmer herunder:

 1) DROP JAGTEN PÅ ORGASMEN

For mange eller for høje forventninger kan resultere i en gevaldig skuffelse hvis resultatet ikke bliver som vi havde troet, det samme gælder med orgasme. Hvis vi har tårnhøje forventninger til at det bliver et brag af en orgasme, så glemmer vi at mærke efter, hvordan vores krop har det undervejs. Alle orgasmer er fantastiske, uanset om de er et ordentligt brag eller et lille brag. Lad dig selv være tilstede i nuet og nyd det i stedet for at jagte orgasmen.

2) VÆR BEVIDST OMKRING DIN VEJRTRÆKNING

Det er guld værd, at kunne kontrollere sin vejrtrækning, for den kan faktisk både øge og nedsætte din ophidselse. Lange vejrtrækninger kan trække orgasmen ud, hvorimod en hurtig vejrtrækning kan bringe orgasmen tættere på. Træn begge former for vejrtrækninger, og prøv at mærke efter om du kan fornemme en forskel.

3) GLEM IKKE AT TRÆNE BÆKKENBUNDEN

Dine orgasmer kan forbedres og forstærkes hvis du har et veltrænet underliv. Sørg for at få lavet knibeøvelser minimum tre gange om dagen, hvis du ikke ved hvordan kan du læse guiden til hvordan du gør her. Du kan lave knibeøvelser anytime, any day, og du kan med fordel træne dem mens du onanerer. Kombiner dine knibeøvelser med hoftevip, hvor du for hvert knib vipper med hofterne samtidig. Ved at gøre det aktiverer du energien og brigner dig selv tættere på orgasmen.

4) PRØV AT ONANERE I LÆNGERE TID

Lange og dybe orgasmer kræver mere tid til at onanere, at foretrække ca. 45 min. Du får opbygget meget mere energi ved at onanere længere. Du skal prøve at onanere lige til det punkt hvor du er tæt på at få orgasme, for så at tage et par dybe vejrtrækninger, holde 5 sekunders pause og gå i gang i gen. Eller du lade orgasmen rulle frem og fortsætte med at stimulere dig igen efterfølgende. Prøv eventuelt onani i en sexgynge, hvilket i den grad kan anbefales. Når du sidder i en elskovsgynge er du helt vægtløs, hvilket får orgasmen til at virke helt anderledes.

5) FORSØG DIG MED SEXLEGETØJ

Hvis du sigter højt og går efter et stort brag af en orgasme, så kan det altså være en enorm hjælp at investere i sexlegetøj i form af en dildo eller vibrator. Hvilken dildo eller vibrator der fungerer bedst på dig er ikke til at sige, da vi alle er forskellige. Prøv derfor lidt forskelligt sexlegetøj og se hvad der virker bedst. Måske kan en sexmaskine give dig den perfekte orgasme?

6) HOLD IKKE IGEN

Hvis du ikke giver slip og åbner dig op, så vil din orgasme holde sig tilbage. Giv frit spil for alt i din krop, skrig hvis du har lyst til det, græd hvis du har behov for det og så videre.

Vil du vide mere om sex og sexlegetøj, så kan det anbefales at kigge forbi, hvor du finder alverdens information inden for erotikkens verden.